Desperdicis Clínics

Contratación

Desperdicis Clínics

Tornen els DESPERDICIS CLÍNICS. Coincidint amb la reedició del disc “Collons” (1987), el primer grup de punk/rock a editar un LP en català torna a als escenaris després de 30 anys.

Inconformistes, irreverents, nihilistes, provocadors, exhibicionistes, gamberros i culés. L’anti moda i grup referent del punk català dels anys 80. Coneguts arreu de Catalunya per les seves inesgotables i sovint beligerants actuacions, o per les seves presentacions a la premsa, Catalunya Ràdio i TV3, on mostraren una imatge més propera a l’actitud provocadora d’uns Sex Pistols. Refermaren el seu llegat amb l’LP “COLLONS” (1987), primer disc punk amb llengua catalana.

Després de més de 30 anys, els tres components vius del grup, Toni Largo (baix i veu), Antonio K Puertas (bateria i veu) i Joaquim Subirana (saxo i veu), es van tornar a ajuntar el setembre de 2017 a Martorell per tocar cinc cançons al concert d’homenatge al “Sopas” (cantant original del grup), mort el 2016. Semblava que el temps no havia passat, cançons com “Catalunya Lliure” o “Sr Guardia Civil” continuaven estant de màxima actualitat. Tot això, més la bona sintonia i feeling que va sorgir entre ells i els seus fans incondicionals, els va empènyer a refer el grup i a actualitzar totes aquelles cançons que els varen fer famosos els anys 80. La incorporació d’un nou fitxatge, Iñaki Tapia (guitarres), en substitució del “Fantito”, mort també el 2016, va posar la maquinaria en marcha.

El passat 23 de març de 2019 s’ha reeditat en vinil el disc “Collons”. El grup ja té data de presentació per a la nova gira “Sense Futur” 2019/20 que els portarà per diferents ciutats i pobles de Catalunya.